Steden zoals Delft worden jaarlijks door vele toeristen bezocht. Met de voertuigen van DAM is het mogelijk om de highlights van de Prinsenstad in het centrum, maar ook net wat verder weg, op een ontspannen manier te bekijken. Natuurlijk rijden we langs de Oude en Nieuwe Kerk, het Stadhuis en de Prinsenhof, maar ook De Porceleyne Fles, het Agnetapark, De Delftse Hout en de Oostpoort maken onderdeel uit van de route.

DAM biedt een aantal manieren om deze highlights te bekijken. De 1e manier is een rondrit in een limousine tuktuk of een iyyo van circa 2 uur onder begeleiding van een deskundige en enthousiaste gids, die u halverwege de rit een drankje aanbiedt. De 2e manier is door het rijden van een puzzelrit. Op basis van een goede routebeschrijving geeft u de chauffeur de juiste aanwijzingen, zodat hij op alle locaties aankomt, waar u de antwoorden op de gestelde vragen kunt vinden. Op verzoek kan DAM een gids voor u regelen.

Onderaan de contactpagina kunt u aangeven meer informatie te willen ontvangen over deze mogelijkheden om Delft en de andere steden waar DAM actief is te verkennen.

 

148 Imagine Esther Rob kopie

 

 

 

 

 

 

ZorgvervoerEvents en transfersStadsdistributie