Waar rijden wij?
In november 2014 is DAM Delft gestart met elektrische tuktuks voor het vervoer tussen station Delft Zuid en de TU-wijk en nabije omgeving (Delftechpark en Technopolis).  Inmiddels heeft ons werkgebied zich ook uitgebreid naar andere delen van de stad. Van maandag tot en met vrijdag rijden wij van 10:00 uur tot 18.00 uur binnen de gemeente Delft. Inplannen van een losse rit kan via telefoonnummer: 06 – 211 42 987

Hoeveel kost een ritje?
Informeer voor  een prijsopgave en de mogelijkheden via info@dam-nederland.nl

Wilt u een tuktuk exclusief  voor het vervoer van uw gezelschap met gegarandeerde beschikbaarheid, dan bieden wij de mogelijkheid om een tuktuk per uur te boeken.

Betalen per PIN

Wat levert het op?
Wanneer u reist met een van onze elektrische voertuigen, is dat niet alleen beter voor het milieu en een leuk ritje voor u als passagier, maar maakt u ook een heleboel andere mensen blij. Onze chauffeurs zijn namelijk niet de eerste de beste chauffeurs. Dat zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die heel graag weer aan de slag willen. Bij ons krijgen ze de gelegenheid om zich te bewijzen en worden ze binnen 3 tot 6 maanden begeleid naar een reguliere baan.

Wat bieden wij ondernemers?
Bent u een ondernemer met een mobiliteitsvraagstuk en de wens om maatschappelijk verantwoord te ondernemen, dan krijgt u bij ons twee voor de prijs van één. Zoals u hierboven heeft kunnen lezen, verzorgen wij niet alleen duurzame mobiliteit, maar ook een maatschappelijke impact. Door met ons samen te werken, kunt u daar als ondernemer ook van profiteren. Wilt u weten hoe? Neem dan contact op met DAM Delft door te mailen naar info@dam-nederland.nl

Ook voor evenementen!
Zoekt u een leuk vervoersmiddel voor een evenement, feestje, bedrijfsuitje of bruiloft, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wilt u de voertuigen feestelijk aankleden, laat het ons weten. Ook daar draaien wij onze hand niet voor om. Wij doen er alles aan om het een onvergetelijk ritje te maken en een lach op uw gezicht te toveren.