De DAMsters

Eén van de hoofddoelstellingen van DAM Nederland is het bevorderen van de arbeidsparticipatie in de gebieden waar wij actief zijn. Wij brengen dit in de praktijk door het bijbrengen van werkritme en arbeidsmoraal en het aanbieden van extra opleidingen en training tijdens de periode dat onze kandidaten reeds actief deelnemen aan het arbeidsproces op onze duurzame voertuigen. Door actieve coaching en begeleiding worden de kandidaten binnen 3-4 maanden opnieuw enthousiast gemaakt voor een dienstverband bij een nieuwe werkgever en voldoen zij aan de criteria die een werkgever van een werknemer mag verwachten.

Onderstaande kandidaten hebben bij DAM Nederland bewezen klaar te zijn voor de arbeidsmarkt. Wij zoeken voor hen dan ook een nieuwe werkgever. Indien u interesse heeft om een van deze “DAMsters” een kans te bieden binnen uw bedrijf of organisatie, dan vernemen wij dat graag via het contactformulier op deze site.

Voor meer informatie over deze en onze andere kandidaten kunt u contact opnemen met Esther Tolboom op telefoonnummer 06 11 88 19 19 of via esther@dam-nederland.nl
OP DIT MOMENT ZIJN ER GEEN KANDIDATEN