Voorbereiding Delft in volle gang

Op donderdag 23 oktober zijn de 3 limousine tuktuks van DAM Delft Nederland gearriveerd bij onze uitvalsbasis aan de Dynamoweg. Deze 3 voertuigen zullen vanaf begin november extra mobiliteit in het gebied op en rond de TU-wijk verzorgen in opdracht van het Ondernemersfonds Delft gebied 11. Hierover volgt binnenkort extra informatie.

Vooruitlopend op deze dienst gaat DAM Delft enkele evenementen uitvoeren. De eerste daarvan is de Wetenschapsdag Delft op zondag 26 oktober, waarbij 2 limousine tuktuks van 10 tot 16 uur gaan pendelen tussen het Science Center op de Mijnbouwstraat en de Haagse Hogeschool op de Rotterdamse weg. De bezoekers kunnen voor de deur van deze 2 lokaties en gratis vervoerd worden. Per limousine tuktuk is plaats voor maximaal 6 personen.

2014-10-23 12.42.33