Sinds 2015 kunt u op het eiland Walcheren korte afstanden reizen met onze elektrische voertuigen. Binnen een straal van 6 km brengen onze chauffeurs u van deur tot deur, ongeacht de bestemming. Op verzoek zijn meerdere opties (zoals grotere afstanden) bespreekbaar. In de omgeving van Domburg, Oost- en Westkapelle zult u wellicht al eens de gele E-Tuks hebben zien rijden. Deze staan beter bekend als de E-Tuk Veere en rijden met name in het voorjaar en de zomermaanden veel rond. Maar inmiddels rijden er ook andere elektrische voertuigen elders op Walcheren.

E Tuc Tuc 30 A

Waar rijden wij?
Momenteel kunt u onze wagens tegenkomen en een rit reserveren in:
– Gemeente Veere (reserveren via 06-82015097).
– Gemeente Vlissingen en Middelburg (reserveren via 06-82015097).

Hoeveel kost een ritje?
Korte rit tot 3 km € 2,- p.p.
Lange rit 3-6 km € 4,- p.p.

Optioneel: Feesten, partijen en grotere afstanden: Op verzoek.

U kunt bij voorkeur betalen met PIN, om te voorkomen dat onze chauffeurs met contant geld rondrijden.

Dankzij het gps-systeem aan boord van onze elektrische voertuigen, kunnen onze chauffeurs u van te voren vertellen wat de afstand is en wat het u dus gaat kosten. Zo komt u achteraf niet voor verassingen te staan.

Inplannen van ritten is op basis van beschikbaarheid. Net zoals u gewend bent van een taxi. Om zo duurzaam mogelijk te rijden, kan het voorkomen dat u een deel van de rit wordt vergezeld door een medepassagier.

 Wat levert het op?                                                                                                                                                  

Wanneer u reist met een van onze elektrische voertuigen, is dat niet alleen beter voor het milieu en een leuk ritje  voor u als passagier, maar maakt u ook een heleboel andere mensen blij. Onze chauffeurs zijn namelijk niet de  eerste de beste chauffeurs. Dat zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die heel graag weer aan de slag  willen. Bij ons krijgen ze de gelegenheid om zich te bewijzen en worden ze binnen 3 tot 6 maanden begeleid naar  een reguliere baan.
Maar dat is nog niet alles. Onze elektrische voertuigen worden ook ingezet voor zorgvervoer, waarmee we ouderen helpen om mobieler te blijven/worden en uit hun dagelijkse isolement te komen. Zo brengen we ouderen naar de supermarkt om boodschappen te doen, maar kunnen we tegelijkertijd ook de boodschappen naar u brengen. Kortom, wanneer u bij ons instapt is dat niet alleen praktisch en leuk voor uzelf, maar bent u ook nog eens bijzonder maatschappelijk verantwoord bezig. En dat vinden wij Gers!

Wat bieden wij ondernemers?
Bent u een ondernemer met een mobiliteitsvraagstuk en de wens om maatschappelijk verantwoord te ondernemen, dan krijgt u bij ons twee voor de prijs van één. Zoals u hierboven heeft kunnen lezen, verzorgen wij niet alleen duurzame mobiliteit, maar ook een maatschappelijke impact. Door met ons samen te werken, kunt u daar als ondernemer ook van profiteren. Wilt u weten hoe? Neem dan contact op met DAM Walcheren door te mailen naar info@dam-nederland of te bellen naar 06-82015097.

Ook voor evenementen!
Zoekt u een leuk vervoersmiddel voor een evenement, feestje, bedrijfsuitje of bruiloft, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wilt u de voertuigen feestelijk aankleden, laat het ons weten. Ook daar draaien wij onze hand niet voor om. Wij doen er alles aan om het een onvergetelijk ritje te maken en een lach op uw gezicht te toveren.

DAM Nederland werkt op Walcheren samen met Orionis Walcheren onder de naam DAM Walcheren.